Frequently Asked Questions

Tandemparagliding er å fly sammen med en instruktør i ein paraglider laget for to personer. Du får en smakebit av hvordan det er å fly paraglider, samt er det en unik måte å se Bergen fra oven.

Stort sett alle kan fly. Det er ingen aldersbegrensing for tandemparagliding. For at vi skal ha visse sikkerhetsmarginer, har pilotene ein øvre vektgrense. Kalenderen vil vise om det er noen ledige piloter i din vektklasse. I tillegg må en være god nok til beins til å gjøre en kort sprint. For å starte en paraglider må en springe sammen men instruktøren ned en bakke så fort en kan.

Ordinær pris er 1700 NOK. For video/bilder ved bruk av pilotens eget utstyr kommer det et tillegg på 200 NOK.

I Norge blir tandemparagliding alltid organisert igjennom ein klubb tilhørende hang- para- og speedgliding seksjonen i NLF (Norges luftsportsforbund).

Om det, mot formodning skulle skje en ulykke, er du forsikret igjennom lisensen til tandeminstruktøren.

Fornuftige sko, helst med ankelstøtte. Du skal løpe på litt ulent terreng. I vanlig bergenstemperatur er Vindtett jakke/bukse lurt, gjerne eit par hansker.

Betaling kan gjøres via Vipps eller kontant til piloten samme dag som flyturen. Vi har desverre ikke mulighet for betaling med kort.

Kontakt oss